Can Kardeşim eTwinning Projesi

Yozgat Cumhuriyet Ortaokulunun kuruculuğunu yaptığı projemiz ortak ve temel milli manevi değerlerimiz hakkında farkındalık oluşturmaktır. Bununla birlikte, Azerbaycan ve Türkiye çocuklarının tanışmasını, kaynaşmasını ve onları bir araya getiren değerlerin farkında olmalarını sağlarken diğer yandan öğrencilerimizin dijital becerilerini kullanarak işbirlikçi faaliyetler gerçekleştirmesini sağlamaktır. 5 aylık süreci kapsayan projenin sonunda; öğrencilerimizden; ortak ve temel milli manevi değerlerimizin önemini kavraması ve dijital becerilerinin artması beklenmektedir.

28.01.2021 333

Ortak Değerlerimiz Konulu Azerbaycan Türkiye Canlı Dersi

27-01-2021

Temel Değerlerimiz Sanal Resim Sergisi

Can Kardeşim eTwinning Projemiz kapsamında öğrencilerimizin ortak temel değerlerimiz konularla yaptığı resimler bir sanal resim sergisi ile sergilenmiştir.

SERGİNİN TAMAMINI GEZMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

27-01-2021